terug

Pups: Nestverwachting

Windfall Grey C-nest

 

WINDFALL GREY A PERFECT GIFT & CHIEF VOM LINSHOF

 

 

 

Geboren 27 januari 2017

5 reuen / 5 teven

 

Alle pups zijn vergeven.

Ons eerstvolgende nestje Weimaraners zal pas over 3 tot 4 jaar gepland worden.

We hebben voor dit eerste nest van Mali wederom een reu uit pure Duitse werklijnen gekozen. Deze reu is nog vrij jong, maar heeft zich desondanks al op verschillende vlakken in de jacht bewezen. 

 

Werkresultaten Chief:

- AP Oostenrijk

- FuW Oostenrijk

- AAP WSH

- RAP WSH

 

Chief vom Linshof is gefokt in Duitsland, maar woont in Nederland en kennen wij al vanaf dat hij 8 weken jong was en bij ons op puppycursus kwam. Al die tijd hebben we hem dus kunnen volgen. Niet alleen tijdens de trainingen, maar vooral ook buiten de trainingen om.

 

Chief is ontzettend gepassioneerd in alles wat hij doet. Zijn passies liggen bij het waterwerk en het zweetwerk. Net zoals onze Mali wil ook Chief alleen maar werken, maar in huis is het een rustige hond. Naar andere honden toe, of het nu reuen of teven zijn, weet hij zich perfect te gedragen en zal nooit een conflict uitlokken.

 

Ook wat betreft uiterlijk is Chief precies het type Weimaraner dat wij graag zien: puur Duits, erg geblokt van bouw, maar goed in verhouding. Op de WSH clubmatch in mei 2016 in de tussenklasse heeft hij van de Duitse (strenge) keurmeester mw. Tanja Breu-Knaup zelfs een tweede plaats Uitmuntend gekregen!

 

Wij verwachten uit deze combinatie passievolle pups met een enorme werklust die qua karakter hun mannetje durven te staan. De pups zullen naar verwachting luid jagend zijn (zicht- en/of spoorluid) en over veel 'wasserfreude' beschikken. Zelf hebben wij plannen om een pupje uit dit nest aan te houden.

 

 

Wilt u in aanmerking komen voor een pup, heeft u vragen of wilt u kennis komen maken met ons en onze honden, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@windfallgrey.nl.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken en kunt u ons bellen op 06-10182460.

Chief: