Herplaatsing

Via deze pagina proberen wij voor Weimararaners (door ons gefokt), die wegens omstandigheden niet meer bij hun huidige baasje kunnen blijven, in overleg met de eigenaar een nieuw thuis te zoeken.

 


Ter herplaatsing

Gelukkig zijn er op dit moment geen honden die een nieuw baasje zoeken.


Herplaatst

juni 2016

Windfall Grey Acces to the World

 

Roepnaam: Noèl

Geboortedatum: 26-12-2012

Geslacht: reu

Variëteit: korthaar

Vader: Edmund von Walhalla

Moeder: Loeka

 

De eigenaren van Noèl hebben na ruim 3 jaar besloten voor hem een andere plek te zoeken.

 

Van begin af aan gaat het niet goed tussen Noèl en de Duitse Staande draadhaar-reu die er al was. Gevolg is dat Noèl een halve dag in de kennel moet zitten en de andere honden de andere helft van de dag. De vijandigheid, met name tussen de reuen, is behoorlijk. Al verschillende keren hebben zij elkaar in de haren gevlogen met als gevolg dat één of beiden honden verwondingen opliepen. De draadhaar-reu durft niet eens bij zijn kennel in de buurt te komen. De eigenaren zijn er dan ook heel alert op dat ze niet samen komen, met als gevolg dat er een gespannen sfeer heerst.

 

Dat vonden zijn baasjes voor alle honden geen prettige situatie en met name voor Noèl niet. Gelukkig durfden Leo en Betsie de dappere beslissing te nemen om Noèl een ander (beter) thuis te zoeken. Inmiddels is Noèl met zijn nieuwe baasjes vanuit Beverwijk verhuisd naar Zwitserland, waar hij een ongelooflijk sportief leven krijgt en hij alle aandacht voor zichzelf heeft!


juni 2015

Brenna vom Wendesser Moor

 

Roepnaam: Brenna

Geboortedatum: 30 mei 2014

Geslacht: teef

Variëteit: langhaar

Vader: Birko vom Deeke-Hof

Moeder: Catja zum Kestenbusch

Fokker: Heike Matschurek, Weimaraner Vom Wendesser Moor (D)

In juni 2015 hebben wij onze Brenna moeten herplaatsen, omdat zij niet in de roedel paste. Hierdoor werd zij erg onzeker en kon zich niet ontspannen. Gelukkig vonden wij al heel snel een nieuw gezin voor haar, waar zij nu helemaal opbloeit en het enorm naar haar zin heeft. Daar heeft Brenna een nieuw maatje gekregen: langhaar Weimaraner Boris, die als pup bij haar is gekomen. Dit klikt erg goed!