Puppy Blog A-nest 2018: Week 1

 

2 januari 2019 - Een nieuw jaar

 

Oud en nieuw hebben we alweer achter ons en gelukkig hebben we dat goed doorstaan. Helaas is Teska wat bang voor vuurwerk, omdat er, toen zij nog pup was, vuurwerk met een flink harde knal vlak bij haar is afgestoken. Hier is zij toen zo hard van geschrokken, dat ze daar helaas nu nog steeds last van heeft. Normaal ligt ze op oudejaarsavond altijd in haar bench met een deken erover en dan is ze redelijk rustig. Dit jaar kon dat natuurlijk niet, maar we hebben het idee dat de pups haar rustig hebben gehouden. Misschien door de hormonen?

 

De pups groeien, zoals eigenlijk wel verwacht met maar 3 pups en 6 tepels, als kool. Vooral pupje paars is een flinke dikkers! Pupje geel is vanaf de geboorte al de kleinste en is dat nog steeds. Allemaal komen ze gemiddeld 16-18% per dag in gewicht aan, dus ze gaan gelijk op.

   

31 december 2018 - Dag 3

 

De laatste dag van het jaar en de 3de dag van het leven van de pups. Vandaag zijn de allemaal flink in gewicht aangekomen, maar dat is ook niet verrassend met 3 pups die geen ruzie hoeven te maken om bij de tepels te komen. 

 


  

30 december 2018 - Dag 2

 

Vandaag zijn de pups aan hun 2de dag begonnen en ze zijn allemaal in gewicht aangekomen! Een teken dat ze allemaal drinken en dat Teska dat ook toe laat. Teska wilde vanochtend zelfs al mee wandelen en is 3 kwartier mee geweest!

 

In de eerste dagen van een puppyleven gebeurt er niet veel meer dan slapen en drinken, dus het is vooral genieten van de foto's!