Puppy Blog C-nest 2017: Week 9


29 maart 2017 - Tijd voor een grote schoonmaak

 

Inmiddels zijn alle pups uitgevlogen, op één pupje na: pupje paars, zij blijft bij ons en we noemen haar vanaf nu Nora. Sinds het vertrek van de laatste pup (geel) is het een stuk stiller in huis. Niet volledig stil, want Nora en Teska kunnen het natuurlijk prima met elkaar vinden, dat gaan gewoon door. Uiteraard is het niet de bedoeling dat ze nu hele dagen met elkaar in de weer zijn, dus is het nu onze taak om hen te leren dat er een commando bestaat dat aangeeft dat ze moeten stoppen. Teska kent dat commando al ('klaar'), maar Nora moet dat natuurlijk nog leren.

 

De afgelopen dagen hebben we van bijna alle nieuwe baasjes van 'onze' pups berichten ontvangen hoe het met ze vergaat in hun nieuwe thuis. Wij zijn blij dat we kunnen vertellen dat alle pups het erg goed doen, dat ze allen heel vrij zijn en supersnel leren! Helaas hebben we tot nu toe nog geen bericht gehad over pupje rood, Silver, maar we gaan ervan uit dat we dat nog gaan krijgen.

 

Inmiddels heeft iedere pup zijn of haar eigen pagina gekregen (te vinden via 'Nakomelingen'). Deze pagina's zullen de komende dagen verder worden ge-update met de foto's en berichtjes die we de afgelopen dagen hebben ontvangen. Onze Nora heeft ook haar eigen pagina gekregen onder het kopje 'Onze Weimaraners'.

 

We hopen natuurlijk dat we gedurende de komende jaren nog vele goede berichten mogen ontvangen over 'onze' pupjes. Voor dit nestje was dit de laatste update in de Puppy Blog. Verdere ontwikkelingen (nu en in de toekomst) over de pups zijn te volgen via hun eigen pagina's en via de Blogs.

 

Wij gaan nu aan de grote schoonmaak en ruimen alle puppyspullen weer op naar zolder.

 

Trouwens, wij hebben Loeka èn Nora ingeschreven voor de Kampioenschapsclubmatch van de Weimaranervereniging op 29 mei 2017! Wie van de nieuwe baasjes zien we daar ook?


27 maart 2017 - En toen waren er nog maar twee.....

 

Afgelopen dagen zijn er 8 pups uitgevlogen. Een weekend met dubbele gevoelens. Wij moesten na 8 intensieve maar leuke weken afscheid nemen van onze puppetjes, terwijl aan de andere kant 8 gezinnen ontzettend blij naar huis zijn gegaan met de pup waar zij die 8 weken naar uit hebben gekeken.

 

Alleen pupje geel (Tara) is er nog, zij wordt vanmiddag opgehaald en dan komt er definitief een 'einde' aan ons langverwachte C-nest. Natuurlijk vergeten we de puppetjes niet en komen we ze zeker weten nog opzoeken!

 

Gisteren zijn we met Tara en onze Nora even alleen naar het bos geweest. Dat is toch even spannender zonder de 'grote' honden erbij! Hieronder wat foto's. Er is geen nieuw foto-album meer gemaakt, Houdt de komende dagen de site in de gaten, want elk pupje krijgt een eigen pagina op de website.